Имаме разрешение за използване на газовата връзка между България и Гърция.

...
Имаме разрешение за използване на газовата връзка между България и Гърция.
Коментари Харесай

Министър Шишков: Имаме разрешение за използване на газовата връзка между България и Гърция

Имаме разрешение за потребление на газовата връзка сред България и Гърция. Обектът е приключен и на 1 октомври ще бъде пуснат в употреба. Това заяви министърът на районното развиване и благоустройство Иван Шишков след съвещанието на Министерския съвет, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус "

" Това е голям триумф за служебния кабинет. То е плод на доста труд на всички министри и желанието ни да реализираме разрешението за потребление на газовата връзка сред България и Гърция. Знаете, че от първия ден са служебното правителство започнахме диалози със строителя. Съвместно с него успяхме да компенсираме всички минимални забавяния. Успяхме да създадем по този начин, че той да може да приключи обекта. Помогнахме доста за събирането на цялата документи и мога да кажа, че към днешна дата има удостоверения за прилагане на газовата връзка сред България и Гърция. То не е плод на никакви документални взаимни отстъпки ", съобщи министърът и сподели документа. 

Шишков подсети, че обектът ще бъде пуснат публично в употреба на 1 октомври и благодари на медиите, че са участвали на всички инспекции на газовата връзка дружно с него. 

Нели СТАВРЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР